WORDT #VITTORIATESTER BIJ DE 3 NATIONS CUP!

#VITTORIAMEZCAL GRAPHENE 2.0 WACHT OP JE!

 

Vittoria heeft de nieuwe GRAFEEN 2.0 compound geïntroduceerd: en dit is je kans om een van de eersten te zijn die deze banden kan proberen en testen!  

Wat moet je doen?  Vul het formulier onderaan in en win de kans om een van de vijf gelukkigen te zijn om deze revolutionaire Vittoria Mezcal Grafeen 2.0  XCO banden te gebruiken tijdens de 3 Nations Cup!

Elk weekend tijdens de 3 Nations Cup zal Vittoria 5 personen selecteren om deze nieuwe Mezcal grafeen 2.0 banden te testen. De keuze zal gebaseerd zijn op je passie voor fietsen, waarbij we zowel kijken naar de discipline als het aantal uren dat je investeert in je sport. Ook je aanwezigheid op de sociale media kanalen zullen we mee laten wegen.  

Als je gekozen wordt als #VittoriaTester,  ontvang je een set gratis Vittoria Mezcal Grafeen 2.0 banden en een goodie bag op de Vittoria stand die present is bij alle wedstrijden tijdens de 3 Nations cup. Kies de wedstrijd waaraan je mee gaat doen en kom naar de Vittoria stand met je fiets en we zullen ze banden voor je monteren.

Je kunt je als #VittoriaTester maar voor 1 wedstijd opgeven, dus kies de wedstrijd die het best bij je past. We zullen de winnaars 1 week voor de start van de wedstrijd bekend maken.

Mis deze kans niet om #VittoriaTester te worden en lid te worden van het meest innovatie fiets team!

 

Formulier: